Keksiukai su persikais ir amaretti sausainukais

Posted by Geras Receptas on Rgp 31, 2012 in Keksiukai |

Keksiukai visada yra gėris. O dar labiau jie yra gėris, kai būna su persikais. Ir migdolais – arba amaretti sausainukų, arba marcipano gabalėlių pavidale. Bet kokiu atveju, paskanins savaitgalį kiekvienam

 

Keksiukai su persikais ir amaretti

 

1 labai prinokęs persikas;
saujelė amaretti sausainių arba 100 g marcipano;
250 g miltų;
1,5 šaukštelio kepimo miltelių;
125 g cukraus;
žiupsnelis druskos;
2 kiaušiniai;
90 ml augalinio aliejaus;
250 g natūralaus jogurto.

Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Kitame išplakite kiaušinius su aliejumi, jogurtu ir cukrumi. Persiką supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, sausainius šiek tiek patrupinkite -perlaužkite pusiau. Palengva sumaišykite miltus ir kiaušinių masę, sudėkite persiko ir sausainių gabalėlius. Viską išmaišykite iki vientisos masės, sudėkite į kepimo formeles ir 200 laipsnių orkaitėje kepkite 25-30 min.

Žymos:,

Parašykite atsakymą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>