Maskarponės ledai

Posted by Geras Receptas on Lie 29, 2012 in Ledai |

Na kas gali būti geriau karštą vasaros dieną nei porcija neapsakomai skanių ledų? Patikėkit ir išbandykit – šitie tikrai neapsakomai tobuli! Ragaukite vienus, su mėgstamomis uogomis, šokoladu ar sirupu…  Neapsakomas gėris

Maskarpones ledai

 

250 g indelis kambario temperatūros maskarponės;
200 ml riebaus pieno;
200 ml plakamosios grietinėlės;
75 g cukraus;
pusė šaukštelio vanilinio cukraus.

Pieną, grietinėlę, paprastą ir vanilinį cukrų kaitinkite puodą iki beveik virimo. Kai puodo kraštuose padės darytis burbuliukai, nukelkite nuo ugnies ir gerai atvėsinkite. Tam prireiks mažiausiai 2 valandų šaldytuve. Po to pieną išplakite su maskarpone, sudėkite į ledų gaminimo aparatą ir leiskite jiems šalti ten apie 30-40 minučių. Kuo ilgesnis laikas, tuo puresni ledai bus.  Valgykite iškart arba leiskite šiek tiek sustingti šaldymo kameroje.

Žymos:,

Parašykite atsakymą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>