Tortiljos su lašiša

Posted by Geras Receptas on Lie 14, 2010 in Pietums |

Siūlau pasigaminti nesudėtingą ir gardų patiekalą – tortiljas su dviejų rūšių žuvies ir grietinėlės įdaru.

Tortiljos su zuvim


Prireiks:

5 “Santa Maria” vidutinio dydžio tortiljų;
100 g rūkytos lašišos;
50 g keptos ar virtos menkės filė;
2 česnako skiltelių;
150 ml 10% riebumo grietinėlės;
2 šaukštų sviesto;
kupino šaukšto miltų;
75 g tarkuoto fermentinio sūrio.

Smulkiai supjaustykite žuvį. Puode ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus, supilkite grietinėlę ir nuolat maišydami kaitinkite, kol užvirs ir sutirštės. Tada suberkite susmulkintą žuvį, išspauskite česnako skilteles ir gerai išmaišykite. Suberkite 2/3 tarkuoto fermentinio sūrio, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Kiekvieną tortilją aptepkite grietinėlės – žuvies – sūrio mase, suvyniokite ir sudėkite į kepimo formą. Tortiljas apibarstykite likusiu sūriu ir 200 laipsnių orkaitėje pakepkite 10 minučių.

Žymos:, ,

Parašykite atsakymą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>