Apelsininis keksas

Posted by Geras Receptas on Lie 15, 2010 in Saldūs pyragai |

Lengvai ir greit pagaminamas keksas su baltuoju šokoladu, kuriame labai ryškus apelsinų skonis. Išbandykite ir Jūs!

Apelsininis keksas


Jums prireiks:

250 g minkšto sviesto arba kepinių margarino;
250 g cukraus;
3 kiaušinių;
150 g baltojo šokolado;
nutarkuotos pusės apelsino žievelės;
1,5 šaukštelio kepimo miltelių;
320 g miltų
cukraus pudros papuošimui.

Ištrinkite sviestą su cukrumi ir kiaušiniais. Suberkite tarkuotą apelsino žievelę. Karšto vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą ir supilkite į sviesto masę. Gerai išmaišykite. Suberkite su kepimo milteliais išmaišytus miltus. Gerai išmaišykite. Tešlą supilkite į kekso formą. Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki 180 laipsnių ir kepkite keksą maždaug 40 minučių. Iškepusį apibarstykite cukraus pudra, galite papuošti cukruotomis apelsino žievelėmis. Skanaus!

Žymos:,

Parašykite atsakymą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>