Sausainiai su riešutais ir šokoladu

Posted by Geras Receptas on Rgp 19, 2010 in Sausainiai |

Na kas gali būti geriau už sviestinius sausainukus su riešutais? Sausainukai su riešutais ir šokoladu! O ar gali būti dar kas nors geriau? Nebent sausainiai su riešutais, šokoladu ir dar pagadinti kava. Tikrai nuostabaus skonio sausainiai. Rekomenduoju visiems visiems.

Sausainiai su baltu sokoladu ir riesutais

Sausainiams prireiks:

115 g minkšto sviesto (rekomenduoju naudoti grietinėlės sviestą);
200 g cukraus;
1 didoko kiaušinio (arba 2 mažesnių);
1 šaukštelio tirpios kavos, ištirpinto šaukšte verdančio vandens;
100 g makademijų riešutų;
100 g stambiai sukapoto baltojo šokolado;
200 g miltų;
nepilno šaukštelio kepimo miltelių.

Dubenyje iki purios masės išsukite sviestą su cukrumi. įplakite kiaušinį. Supilkite kavą, suberkite riešutus ir baltąjį šokoladą. Išmaišykite. Galiausiai suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Tešlą išmaišykite iki vientisos masės. Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, dėkite po šaukštelį tešlos ir būtinai palikite didesnius tarpus tap sausainių, kadangi jie kepdami išsiplės. Kepkite sausainukus 190 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių – kol gražiai paruduos jų viršus.

Žymos:,

Parašykite atsakymą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>